Denti gør det nemt at få glade patienter

Denti hjælper patienter med at få råd til sunde tænder. Med vores populære Tilskudsberegner finder patienterne hurtigt ud af om de er berettiget til offentlige tilskud, og med vores attraktive finansieringsordning gør vi det muligt at dele betalingen af større tandbehandlinger op i mindre bidder.

For dig som tandlæge er det gratis og uforpligtende at benytte Denti som finansieringspartner i din klinik, og det kræver ingen ændringer i jeres eksisterende IT-setup at lade patienter betale deres tandbehandling med en Denti-betalingsordning.

Kontakt os i dag – så er du klar til at tage imod Denti-patienter i morgen.

Kontakt os for at blive oprettet

Det er gratis og uforpligtende

Se hvor let det er for både patienter og tandlæger at benytte Denti’s afbetalingsordning.

Samarbejdet med Denti

Samarbejdet med Denti koster ikke noget

 • Jeres klinik bliver eksponeret for de mange nye potentielle patienter, der hver dag besøger Denti.dk for at ansøge om finansiering af deres tandbehandling.
 • Patienterne får adgang til at læse om jer, jeres klinik og services, når de skal vælge tandlæge.
 • Vi betaler patientens regning direkte til jer, så slipper I for besværet med opkrævninger og rykkere.
 • Vi står for alt det praktiske, så I kan spare tid på administration og i stedet gøre det, I er bedst til: tandbehandling.

Jeres fordele

 • Nye kunder
  Denti.dk giver adgang til nye, købestærke kunder med behov for mere omfattende tandbehandlinger.
 • Besparelser på administrationen
  Med Denti.dk er I altid sikret kontant afregning – helt fri for udeståender, rykkere og tab. Det betyder styrket likviditet og mindre tid på administration
 • Den helt rigtige tandbehandling
  Vores behandlingsordning giver jeres patienter købekraften til at vælge den bedste behandling, og I har garanti for betaling hele vejen igennem behandlingsforløbet.
 • Svar med det samme
  En patient kan via sin smartphone ansøge og blive godkendt til en afbetalingsordning på under 2 minutter alene ved brug af NemID.

Hvordan virker det?

Kunden ansøger om en kreditramme via Denti.dk. Det tager kun få sekunder at få svar, og I kan påbegynde behandlingen straks derefter. Regningerne skriver I løbende ind i vores system – så sørger vi for resten. Nemmere bliver det ikke!

Nem & brugervenlig betalingsordning

Denti giver nu alle tandklinikker mulighed for at få integreret en ansøgningsknap direkte på jeres egen hjemmeside. Via knappen kan patienter hurtigt og let at ansøge om en uforpligtende Denti Kredit, og patienten oprettes samtidig automatisk i jeres Denti-administrationspanel.

Når patienten er blevet godkendt til en kredit, tilføjer I hurtigt og let regningsbeløbet i Denti administrationspanelet, og så snart patienten har bekræftet beløbet via SMS eller e-mail, overfører Denti det fulde beløb til jeres konto indenfor 24 timer.


  Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for et samarbejde?

  Kontakt os på tlf. 22 22 11 21 eller udfyld kontaktformularen herunder

  Et samarbejde med Denti er gratis og uforpligtende, og vi kan oprette din klinik på få minutter.