“Denti er etableret ud fra tanken om, at økonomisk formåen aldrig må være en barriere for en persons sundhed.”
– Casper Hallas, Denti.dk

Om Denti

Vi mener det, når vi siger, at økonomi ikke må stå til hinder for en bedre sundhed. Det er med udgangspunkt i den filosofi, at vi har etableret Denti, som er en enkel, transparent og automatiseret platform der forbinder patienter og tandlæger med hinanden.

Patienter får et komplet overblik over tandlæger i deres nærområde, de kan hurtigt og nemt finde ud af om de er berettiget til offentlige tilskud, og de har mulighed for at få en enkel og billig finansiering af deres tandbehandlinger.

Tandlæger får en øget synlighed overfor nye patienter samt mulighed for at tilbyde både nye og eksisterende patienter et attraktivt finansieringstilbud som både er nemt at administrere, og giver tandlægen sikkerhed for betalingen.

Det er altså en win-win for alle parter.

Vi skaber overblik
og transparens

Vi skaber luft i
økonomien

Vi gør det
hurtigt og nemt

Vi rådgiver
og vejleder

Vi er kun lige begyndt

Selvom Denti allerede i dag tilbyder markedets mest omfattende onlineportal indenfor tandlægebranchen, så arbejder vi hele tiden på at forbedre vores tilbud, både overfor patienter og tandlæger.

Har du en idé til en service som kan være med til at give danskerne endnu sundere tænder, så hører vi derfor også meget gerne fra dig. Fælles for alle nye services vi udvikler er dog, at de skal tage udgangspunkt i enkelhed, troværdighed og transparens.

4,9/5
Nr. 1 på TrustPilot
+700
klinikker tilsluttet
+100 mio
I udstedte kreditter