Kunne du tænke dig en arbejdsdag, hvor du hjælper mennesker med at opnå en bedre sundhed? Er du serviceorienteret og har du let ved at tale i telefon med alle slags mennesker?

Denti.dk – økonomisk hjælp til tandbehandling

Denti.dk er en spændende teknologisk virksomhed i rivende udvikling. Vi finansierer tandbehandlinger på meget favorable vilkår og samarbejder idag med mere end 600 danske tandklinikker.

Vi arbejder ud fra en overbevisning om, at økonomisk formåen ikke må være en hindring for et sundt liv. Konceptet er enkelt og transparent: Alle med behov for en kredit til tandbehandling kan søge og få svar indenfor 2 minutter.  

Optimering og automatisering af alle processer gør det muligt for Denti.dk at tilbyde markedets mest attraktive og brugervenlige kundeoplevelse.

Vi forbinder patienter og tandlæger og skaber tryghed for patienterne, samtidig med, at vi tilfører tandlægerne nye og købestærke patienter samt øget eksponering.

Om jobbet

En af dine primære opgaver bliver at yde telefonisk kundesupport til patienter såvel som klinikker. Herudover vil der være en række administrative- og driftsmæssige opgaver. Du vil blandt andet arbejde med og i vores CRM system, betalingssystem, banksystem samt onboarding af patienter.

Vi er yderst kundefokuserede og sætter en ære i at yde den allerbedste kundeservice, hvilket afspejles i vores placering på Trustpilot som nr. 1 i vores kategori.

Du kommer til at agere bindeled mellem patienterne og vores samarbejdspartnere. Derudover vil du have dialog med nye tandklinikker og orientere dem om fordelene ved et samarbejde med Denti.dk. Vi tilslutter i øjeblikket ca. 15-25 nye klinikker hver måned og er markedsledende i Danmark.

Din profil

Vi forestiller os, at du har minimum 5 års relevant erfaring. Du er stabil og lader dig ikke skræmme af at skulle lære nye IT løsninger og systemer at kende. 

 • Du har en smilende telefonstemme og er meget serviceminded
 • Du er imødekommende og evner at bevare roen og overblikket.
 • Du sætter en ære i at give en god kundeoplevelse.
 • Du skal have flair for tal og it-systemer, da du dagligt kommer til at arbejde i 4-5 forskellige systemer.
 • Du skal kunne håndtere mange bolde i luften på én gang og samtidig have styr på detaljerne.
 • Du er perfekt til dansk både mundtligt og skriftligt og har gode IT-kundskaber.

Vi tilbyder

 • 30 timers arbejdsuge
 • Løn efter kvalifikationer
 • Faglige udfordringer
 • Et lille, dynamisk team, et positivt arbejdsmiljø og muligheden for at præge den positive arbejdskultur.
 • Kontorlokaler i Charlottenlunds gamle stationsbygning.

Du er velkommen til at kontakte Casper Hallas (adm. Dir) på ch@denti.dk eller telefonisk på +45 2226 1121 for yderligere information.

Søg jobbet

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning og dit CV til Casper Hallas ch@denti.dk. Vi ønsker opstart hurtigst muligt og afholder derfor løbende samtaler.

Din daglige arbejdsgang vil være på Charlottenlund Stationsplads 2, 2920 Charlottenlund. Vores telefoner er åbne fra 09-16, hvilket betyder at din arbejdstid vil være indenfor dette tidsrum. 

Vi glæder os til at høre fra dig 🙂