Kære tandlæger, tandteknikere og klinikpersonale,

Det er med glæde at vi udsender vores første nyhedsbrev. Nyhedsbrevet er sendt til klinikker som allerede er tilknyttet vores platform, men også øvrige klinikker vi har dialog med.

Vores glæde er specielt rettet mod de positive tilbagemeldinger og den stigende aktivitet. Ved udgangen af august var der over 40 klinikker tilknyttet vores platform og Hubot, vores automatiske kreditrobot, beregnede lånetilbud for over 1 mio. kr.

Nye funktioner til dig

Vi er glade for at kunne levere en opgradering af vores IT-system alene fokuseret på jer. Vores IT-udviklere har arbejdet hårdt for at gøre brugeroplevelsen bedre. Næste gang du logger ind på mathiash3.sg-host.com, vil du bemærke en forbedring.

Her er de væsentligste nye funktioner som vi har udviklet til dig:

  • Nyt layout
  • hurtig registrering af regninger (tager et split sekund)
  • email notifikation når vi henviser en ny patient til dig
  • email notifikation når din patient godkender en regning
  • print eller send låneaftale til godkendelse via email eller SM

Tandlæger og tandteknikere implementerer Denti.dk

I august kunne vi glæde os over at 10 tandlæger og tandteknikere implementerede vores løsning og denne trend er fortsat ind i september. Vi takker for tilliden og glæder os specielt over at både tandlæger og teknikere, med vores løsning, ser muligheden for at kunne levere en bedre service til patienterne og øge forretningsomfanget.

Vi er overbevist om at I selv kan bidrage yderligere til jeres egen succes, hvis I selv opfordrer jeres samarbejdspartner, tandlæge eller tekniker til også at bruge Denti.dk. Vi vil naturligvis hellere end gerne hjælpe jer og opfordrer til at ringe eller skrive en e-mail med ideer eller andet.

Hvordan får jeg mest ud af Denti?

Glæden er stor hos os, hver gang vi finder en patient til jer via vores annoncering på bla. Facebook og via Google.

Vi er dog overbevist om at I selv kan få endnu mere ud af Denti. I kan gøre eksisterende patienter opmærksomme på muligheden for at dele regningen op i mindre bidder.

Vi har også haft dialog med enkelte klinikker om muligheden for fælles markedsføring af særlige tilbud kombineret med vores finansiering. Såfremt du går med tanker om noget lign. Så er vi de rigtige at tale med. Ring endelig for at høre mere.

Denti.dk fortsætter med fokus på klinikker

Med lanceringen af den nye brugergrænseflade er det vores hensigt at intensivere dialogen med nye klinikker, så Denti.dk kan blive landsdækkende. Vi behøver volumen til fortsat at kunne udvikle vores system. Vi modtager gerne input til, hvordan vi kan blive endnu bedre i forhold til din klinik – vi sidder klar ved telefonerne.

Om Denti

Denti-platformen er automatiseret og et eksempel på hvordan teknologi kan gøre processer lettere, hurtigere og mere brugervenlig. Vores system deler tandlægeregningen op i mindre bidder og beregner en individuel ÅOP til patienten på få sekunder. Grundet automatiseringen kan vi holde omkostningerne nede og det får jeres patienter fordel af. Målet er at give både jer og patienterne en let og effektiv oplevelse – det brænder vi for!

De bedste hilsner
Casper Hallas
adm. dir.