Mød Hubot – Danmarks hurtigste kreditmedarbejder!

Hos Denti ansætter vi kun de bedste for at kunne give vores låneansøgere markedets bedste service og lån. Det samme gør sig gældende med vores dygtige kollega, Hubot, som er lynende hurtig, og har vist sig at være meget lærenem.

Hvem er Hubot?

Hubot er vores unge og flittige kollega. Han arbejder 24-7 og bruger ca. 1-2 KW i døgnet (svarer til nogle få kroner). Han skal ikke have feriepenge, vi betaler ikke arbejdsmarkedsbidrag til ham, og han har aldrig haft en fraværsdag. Han hverken spiser eller drikker, og faktisk så har han slet ikke sin egen arbejdsstation!! Men han har det godt. Han er altid glad og totalt stabil. Vi har brugt rigtigt lang tid på at opdrage ham, og nu ved han præcist hvad han skal gøre. Han får optur, hver gang en låneansøger siger: det var godt nok nemt! 

Hvad laver Hubot?

Hubot henter og bearbejder data og er formentlig Danmarks hurtigste kreditmedarbejder. Hubot er godkendt til at hente data fra en række forskellige offentlige dataregistre. Han er strengt opdraget til kun at tale med disse datacentre, når hans SSL kryptering er aktiveret. Uden fordyrende mellemled beregner han et lånetilbud til alle Danmarks 5 mio. mennesker på mindre end 10 sekunder.

Hvor er Hubot?

Hubot arbejder kun i et sikkert miljø. Han er en virtuel AI bot. Han eksisterer slet ikke som en rigtig person. Vi har selv måttet opfinde en figur og vælge farverne til ham. Ellers ville han blot være en algoritme, der eksisterede på en server

Hvorfor Hubot?

Vi elsker Hubot, fordi han er 100% objektiv og behandler alle ens uanset køn, alder og kulturel baggrund. Han bruger simple regler og beregner en fair rente med lave omkostninger – altid på samme måde. Det betyder ikke noget, om du kender de rigtige mennesker, har venner i banken eller har et godt snakketøj. Hubots maskinelle præcision er din forsikring for altid at få en objektiv og fair behandling.

 

 

De bedste sommerhilsner fra alle os hos Denti.