Denti er for dig der både ønsker et sundt smil og en sund økonomi

Tandbehandlinger kan være dyre, men nødvendige, og derfor har vi udviklet en enkel og billig kredit, som giver dig mulighed for at splitte tandlægeregningen op i mindre bidder.

Du vælger selv hvor mange måneder du vil afbetale over, og betaler kun en fast, lav rente

Få et uforpligtende lånetilbud

Nem ansøgning med NemID

Når du ansøger om en kredit hos Denti, kan du glæde dig over markedets hurtigste og nemmeste ansøgningsproces

Vi beder dig hverken om at uploade lønsedler, eller spørger ind til din partners økonomi.

Ved hjælp af NemID godkender du i stedet at vi trækker alle relevante oplysninger direkte fra SKAT, og herefter kan vores automatiske kreditmotor udarbejde et attraktivt lånetilbud til dig på få sekunder.

Nemmere bliver det ikke!

Ingen skjulte omkostninger

Når du vælger at betale en tandlægeregning via Denti, udbetales det fulde beløb direkte fra Denti til tandlægen.

Samtidig aktiveres din afbetalingsordning gennem Denti, hvor vi trækker et månedligt afdrag direkte fra dit dankort/kreditkort – helt automatisk, og helt uden gebyrer.

Du skal således hverken bekymre dig om rater eller betalingsfrister, men kan blot glæde dig over at din tandlægeregning nu bliver afdraget i mindre, overskuelige bidder.

Fast lav rente

Når du opretter en kredit hos Denti, udregner vores automatiserede kreditmotor en personlig rente til dig, baseret på dine økonomiske forhold.

Udover at sikre en altid objektiv og fair behandling af alle ansøgere, er vores automatiserede systemer også med til at sikre lave omkostninger og et højt sikkerhedsniveau.

Det gør det muligt for os at tilbyde nogle af markedets absolut laveste rentesatser på mellem 9,95% og 19,95%

Brug 30 sekunder på at få et uforpligtende lånetilbud, og se hvor lav en rente vi kan tilbyde dig – Vi er sikre på at du bliver positivt overrasket.