Brugervilkår

Du besøger en hjemmeside udbudt af:

Denti ApS (Denti)
Charlottenlund Stationsplads 2
2920 Charlottenlund

E-mail: kontakt@denti.dk
Telefon: +45 2222 1121
CVR. 36901969

Når du benytter vores hjemmeside, indsamler vi generelle oplysninger til statistik over brugen af hjemmesiden. Vi fører f.eks. statistik over hvor mange brugere, der besøger hjemmesiden, hvilke sider der bliver vist mest, flest benyttede søgeord m.v. Statistikken indeholder ikke nogen personlige oplysninger, der kan relateres til dig som enkeltperson og anvendes udelukkende til at hjælpe os med at gøre brugeroplevelsen bedre.

”Kredittester”
Som bruger kan du vælge benytte vores ‘“Kredittester”. Vi har udviklet denne funktionalitet for at gøre det let for dig at få et ‘øjebliks’ svar, om du opfylder de basale kriterier til en Denti betalingsplan. Du oplyser dit fornavn + cpr nr. og vi udfører en umiddelbar kredittest af dig.

Når du anvender vores ‘kredittester’, gemmer vi dit navn, adresse og cpr nr. Vi bruger denne information til at registrerer hvor mange der anvender ‘kredittesten’. Vi fører også statistik over, hvor mange der efterfølgende vælger at gøre brug af vores betalingsplan. Informationerne bruges således kun internt og deles aldrig med tredjeparter til f.eks. markedsføring. Vi indhenter hverken din email eller dit telefonnummer og vi kontakter dig ikke efterfølgende.

Når vi udfører en ‘kredittest’, gemmer vi ikke kreditinformationer om dig. Vi tjekker diverse skyldner registre for at udføre en ‘øjebliks’ kreditvurdering. Kreditinformation såsom betalingsanmærkninger slettes altid efterfølgende.

Webformular
På ‘Tandlæge’ og ‘Patient’ sektionerne af vores hjemmeside kan du som bruger vælge at udfylde en webformular. Som ‘Patient’ kan du f.eks. bede os kontakte din tandlæge, for at høre om tandlægen vil tilsluttes vores betalingsløsning. Vi vil i disse tilfælde bruge dine kontaktdetaljer til at kommunikere med dig. Dine afgivne oplysninger bliver ikke delt med tredjeparter til brug for markedsføring.

Vi vil gøre opmærksom på at alt misbrug, bedrageri eller forsøg herpå anmeldes til politiet. Vi følger altid persondatalovens regler for registrering, opbevaring og videregivelse af persondata.

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine persondata, kan du skrive til:

Denti ApS
kontakt@denti.dk
Klageansvarlige: Casper Hallas

eller

Datatilsynet,
Borgergade 28, 5. sal,
1300 København K
dt@datatilsynet.dk